3PAR Users Group

A Storage Administrator Community




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Change CPG Raid 6 Set Size
PostPosted: Thu May 09, 2013 11:29 am 

Joined: Thu May 09, 2013 11:27 am
Posts: 1
Was wondering if possible can you change the Set Size on a CPG on the fly and if so, how much space is required to make a change like that?

Thank you,
Phil


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Change CPG Raid 6 Set Size
PostPosted: Thu May 09, 2013 4:41 pm 

Joined: Tue May 07, 2013 1:45 pm
Posts: 216
Are you saying change from, 6+2 to 14+2? If so I believe it can be done on the fly but it will only affect the allocation of new chunklets, not existing ones. If you want to change existing chunklets you'll need a new CPG, DO, and enough space to copy at least one vvol.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Change CPG Raid 6 Set Size
PostPosted: Mon Jun 03, 2013 8:14 am 

Joined: Fri Jan 25, 2013 7:15 am
Posts: 5
That kinda depends on the code level. At 3.1.2, you can change the CPGs set size and it will re-tune existing volumes as well. So no need to create a new one and 'move' stuff about.

TD


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 16 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | DVGFX2 by: Matt