HPE Storage Users Group

A Storage Administrator Community




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Controller Node 7200 blinking amber and blue
PostPosted: Fri Apr 30, 2021 9:53 am 

Joined: Fri Apr 30, 2021 9:42 am
Posts: 1
we have a 3par 7200 with 2 nodes .
one node has failed and is now flashing amber and blue.

no error is detected via the CLI.
What can I do ? Is the node broken ?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Controller Node 7200 blinking amber and blue
PostPosted: Tue May 18, 2021 5:22 am 

Joined: Mon Apr 14, 2014 9:07 am
Posts: 186
sounds broken to me.

I assume if you do a shownode you only see 1 node?

I would log with HPE and get the failed node replaced. you could try reseating the node, but if you're not sure what you doing then i'd leave it for HPE to look at.

There is a console port on the back of the node, could be worth connecting to that, and see if you can see a reason why its not booting up, but to be honest it will probably write so many entries that it wont make much sense.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Controller Node 7200 blinking amber and blue
PostPosted: Thu Jun 10, 2021 2:52 am 

Joined: Sat Feb 14, 2015 3:03 pm
Posts: 31
Ping me PM. I will help you if your issue not resolved.
Thanks


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 29 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group | DVGFX2 by: Matt